Ny singel tillsammans med Jill Johnson!

miles_of_blue_ep_3000_3000
Robin medverkar på Jill Johnsons nya singel “Miles Of Blue” – de har skrivit tillsammans förut men det här är första gången de sjunger tillsammans!

Jag har alltid gillat Jills röst och genren hon rör sig i, så när en gemensam vän föreslog att vi skulle testa att skriva tillsammans så var det ingen tvekan om att jag ville det. Efter ett gäng låtar så kom ‘Miles Of Blue’ till och när vi sjöng in demon blev det svårt att tänka oss den utan våra röster! Även om vi kommer från olika musikaliska bakgrunder kändes det bara naturligt.” berättar Robin.

Robin och jag har skrivit låtar ihop tidigare och jag är så imponerad av honom som låtskrivare och producent. Att ‘Miles Of Blue’ blev en duett var något som kändes otroligt naturligt när vi skrev den – och samtidigt har det gett en extra dimension till vårt samarbete”, säger Jill.

Lyssna på singeln HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s